KATÓ GÁBOR

ügyvezető igazgató
 

BEMUTATKOZÁS


Csapatunk közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a humán szolgáltatásokat nyújtó intézmények számára végzett tanácsadás területén. Kató Gábor már az 1990.es évek elején megszervezte azt a tanácsadói közösséget, amely a jelenlegi csapat magját képezte. Munkatársaival 2003-ban egy korábbi cégcsoportból kiválva, Kató és Társa névvel megalapította saját tanácsadó cégét. Azon konzervatív tanácsadói szemlélet, miszerint a név kötelez, továbbá a minőségi munka és a megbízók korrekt kiszolgálása stabil piaci jelenlétet biztosít. Mára a Kató és Társa név egyet jelent az eredményes és minőségi munkával. A 2010-es év egy újabb fordulópont volt a vállalat életében, ugyanis szolgáltatásainkat Kato Consulting néven immár Romániában is elérhetővé tettük partnereink számára.

Tanácsadói tevékenységünk során a „Minden részlet számít” elvének alkalmazásában hiszünk, amely képessé tesz minket arra, hogy a megbízóinkat érintő problémákat részleteiben és összefüggéseiben azonosítsuk, majd azokra megfelelő és hatékony válaszokat dolgozzunk ki. Nem csupán tanácsokat osztogatunk, hanem javaslataink megvalósításában is segítséget nyújtunk. Munkánk során a szakszerűséget a stabil, jól összeszokott csapat garantálja, amelyet a vállalatcsoport legnagyobb értékének tekintünk. A kiemelkedő szaktudás mellett fontos érdemünk a rugalmasság, mellyel a legváltozatosabb, olykor igen speciális megbízói igényeket tudunk kiszolgálni, amelyhez az alapot a széleskörű szakértői hálózatunk biztosítja.

Speciális szakmai és gazdálkodási tanácsadói tevékenységünket elsősorban az egészségipar, a kulturális, oktatási, államigazgatási, önkormányzati területeken, valamint banki, szolgáltatásokat végző szervezetek, intézmények, vállalatok számára nyújtjuk, teljesen függetlenül azok tulajdonosi szerkezetétől.

Kató Gábor
Tulajdonos, ügyvezető igazgató
© KATO CONSULTING HUNGARY
Corporate Information
HOME  |  RÓLUNK  |  SZOLGÁLTATÁSOK  |  REFERENCIÁK  |  LETÖLTÉSEK  |  KAPCSOLAT
Bisnode tanusitvany